Corporate Travel

Echipa Travel Partners combina experienta de peste 15 ani cu cele mai noi solutii de optimizare a costurilor calatoriilor de afaceri.

Parteneriatul pe care-l construim se bazeaza pe identificarea corecta a nevoilor clientului corporate, atentia sporita la detaliile calatoriei si furnizarea celor mai potrivite optiuni de calatorie.

Relatiile excelente pe care le-am dezvoltat de mai bine de 15 ani cu hotelurile din Romania, grupurile hoteliere internationale, principalii tour operatori externi si companiile aeriene ne permit optimizarea costurilor de calatorie prin combinarea si alegerea celor mai bune variante de travel.

Obiectivele programului corporate al TRAVEL PARTNERS se imparte pe 2 directii:

 

OPTIMIZAREA COSTURILOR

  • Reducerea costurilor de calatorie: integram mai multe sisteme de rezervari hoteliere ceea ce ne permite gasirea celui mai bun tarif, accesul la ofertele speciale si de tip last minute. De asemenea, utilizam cele mai noi unelte Amadeus de optimizare a costului zborului si venim cu sugestii in alegerea rutelor.
  • Minimizarea cheltuielilor ascunse: o calatorie de afaceri nu presupune doar avion si cazare, ea inseamna si alte cheltuieli de deplasare care cu greu pot fi gestionate. Cu ajutorul furnizorilor locali, va putem oferi servicii de transfer de la aeroport sau hotel catre adresa pe care ne-o mentionati. De asemenea, putem asigura serviciul de masa sau organizarea in cel mai scurt a unor intalniri formale sau informale.
  • Cota de TVA: sumele achitate pentru diversele servicii achizitionate adhoc la destinatie includ TVA care de cele mai multe ori nu este recuperate. TVA inseamna bani si nu trebuie pierduti
  • Tarife preferentiale: bunele relatii comerciale pe care echipa Travel Partners le-a dezvoltat de-a lungul timpului cu companiile aeriene si societatile hoteliere, ne permit negocierea unor contracte tripartide sau tarife preferentiale.
  • Intelegerea si modificarea comportamentului clientului corporate: rapoartele pe care le punem la dispozitie arata comportamentul de consum si caile de imbunatatire pentru optimizarea costului calatoriilor.

MINIMIZAREA RISCURILOR DE CALATORIE

  • Supravegherea calatoriei: in cazul unor situatii neprevazute, asiguram proactiv rerutarea pasagerilor, reemitem biletele de avion si rezervam camere la hotel inainte de ajungerea la destinatie.
  • Contact permanent: fiind disponibili 24 de ore suntem in contact permanent cu pasagerii astfel incat scopul calatoriei de afaceri sa nu fie afectat.
  • Informari privind zonele de risc: suntem conectati permanent cu zonele ce urmeaza a fi vizitate si oferim suport si informatii cu conditiile ce urmeaza a fi indeplinite ( vaccinari, conditii de deplasare in siguranta in teritoriu, evenimente sociale cu grad ridicat, calamitati naturale, etc).
  • Asigurari complete de calatorie: parteneriatul incheiat cu RISK CONTROL ne ofera posibilitatea de a oferi un pachet complet de asigurare a riscurilor care pot aparea in timpul calatoriei: pierderea bagajelor, anularea sau modificarea orarului curselor aeriene, anularea calatoriei cauzata de defectiuni ale mijlocului de transport, repatriere din zone de conflict.

 

Prin programul de corporate travel ne dorim cresterea gradului de satisfactie al calatorului de business cu minim de efort, deplasarea in conditii de siguranta si un zambet in semn de multumire pentru lucrul bine facut.© 2015 | Politica de Confidentialitate
All Rights Reserved

FACEBOOK

Newsletter


Customer support
+(40)-745-666-319
office@travel-partners.ro
1