Seychelles - Island Hopping - Paradisul Oceanului Indian

Esti interesat de aceasta oferta?
Completeaza formularul de mai jos.

Nume
Email
Telefon
Intrare
Numar de nopti
Adulti
Minori

Descriere

Acest Island Hopping va ofera oportunitatea de a descoperi mai multe insule din fermacatoarele Seychelles. Construiti-va programul in mod invididual, stabilind la alegere hotelurile si transferurile rezervate. Puteti rezerva de asemenea una dintre variantele propuse, cu innoptari in mici pensiuni sau hoteluri de clasa medie sau superioara.

 Alte detalii

Descoperiti paradisul din Oceanul Indian!
8 zile /7 nopti din Mahe/pana in Mahe

Island Hopping
Praslin
Sosire la aeroport Mahe, transfer cu barca rapida „Cat Cocos” pana la Praslin si apoi transfer terestru pana la pensiune/hotel. Timp liber la dispozitie, in care puteti descoperi pe cont propriu cele mai frumoase plaje. A doua cea mai mare insula din Seychelles dispune de mai multe mici golfuri cu nisip alb. Praslin este o insula care si-a pastrat farmecul sau rural. Ospitalitatea localnicilor o veti descoperi in restaurantele si pietele publice. Nu trebuie sa ratati o vizita la Parcul National „Valee de Mai” (biletul pt. accesul in parc se achita la fata locului). Aici creste faimosul palmier „Coco de Mer”. Aceasta specie creste doar aici si pe o alta insula mica, dar nelocuita. In plus, parcul mai este si caminul unor specii foarte rare de papagali si alte pasari. In Praslin va asteapta si „Anse Lazio si „Anse Kerlan”, care se numara printre cele mai frumoase plaje din lume. Relaxati-va pe una dintre plajele de vis cu nisip alb si lasati-va fascinati de lumea subacvatica plina de culoare. 3/5/6 nopti la hotelul rezervat.

La Digue
Dupa micul dejun, transfer cu feribotul spre La Digue (aprox. 15 min) si apoi pana la pensiune/hotel. Insula La Digue este renumita pt. stancile de granit si pt. modul pasnic de viata al localnicilor. Cel mai bine veti putea explora insula cu bicicletele, care sunt disponibile la majoritatea hotelurilor din oferta DERTOUR. Mai puteti gasi biciclete de inchiriat si in La Passe, chiar in spatele debarcaderului. Veti descoperi principalele atractii ale insulei - Parcul National „L’Union Estate” (intrarea se achita la fata locului) – in mijlocul vegetatiei bogate cu diferite specii de palmieri, casuarinas, tamala si migdali indieni. Tot aici veti afla lucruri interesante despre productia de copra (miezul de nuca de cocos). Plaja „Anse Source D’Argent” se gaseste tot in parcul national si a fost aleasa drept una dintre cele mai spectaculoase si frumoase plaje din lume, datorita formatiunilor stancoase de granit. Aceasta este inconjurata de un recif care o protejeaza si este locul ideal pt. iubitorii de snorkeling. 2/3 nopti in hotelul rezervat.

Mahe
Dupa micul dejun, transfer cu feribotul la Praslin si apoi cu Cat cocos la Mahe. Timp liber la dispozitie. Relieful insulei este caracterizat de munti inalti si drumuri lungi pe coasta. Veti descoperi golfuri cu plaje ascunse, mici sate si jungla tropicala. Nu trebuie sa ratati o vizita in capitala Victoria, care si-a pastrat farmecul sau colonial. Puteti de asemenea sa petreceti o zi de relaxare in Beau Vallon Bay. Plaja este renumita pentru bogata varietate de sporturi nautice oferite (contra cost la fata locului). Din capatul Beau Vallon Bay puteti face o drumetie spre „Anse Major”. Din Beau Vallon Bay puteti continua drumul de-a lungul coastei spre Danzilles. De acolo veti ajunge pe o poteca ingusta la pitorescul golf „Anse Major”. Traseul pana la golf dureaza cca. 1,5 ore, iar o mare portiune a acestuia este parcursa prin poalele frumosului Parc National „Morne Seychellois”, cu privelisti spectaculoase la marea azurie. 2/4 nopti in hotelul rezervat. La sfarsitul sejurului in Mahe, transfer de la pensiune/hotel la aeroportul Mahe.

Silhouette Island
La rezervarea combinatiei de island hooping ce include sejur la Hotel Hilton Labriz Seychelles Resort & Spa, se efectueaza transfer cu barca rapida Cat Cocos de la Praslin la Mahe si mai departe cu barca pana la Silhouette Island (cca. 45 min). Silhouette se numara inca printre insulele locuite nedezvoltate. Langa hotel se gasesc doar doua sate cu 400 de locuitori in total. Mai multe drumetii si un recif de corali vor completa concediul dvs. cu activitati in natura. Hilton dispune de vile spatioase ce ofera intimitate si 5 restaurante cu o mare varietate culinara. Un sejur in Silhouette este este ideal pentru iubitorii de scufundari.

Sainte Anne Island
Dupa un sejur diversificat in Praslin transfer cu Cat cocos inapoi in Mahe. Transfer la debarcader si apoi cu barca rapida pana la Beachcomber Sainte Anne Island Resort (cca. 10 min). Insula face parte din Parcul National Marin Ste. Anne, care se extinde la est de Mahe. Parcul national este un paradis pt. pasionatii de snorkeling. Datorita varietatii mari a faunei se remarca aici aproape 150 de specii de pesti si animale marine. In mijlocul acestui parc national se afla Sainte Anne Island, care este dominata de un munte impadurit cu altitudini de pana la de 250 m. In secolul al XVIII-lea aici a fost prima asezare din Seychelles. Astazi veti gasi exclusivistul resort Beachcomber Saine Anne Island, un loc ideal pentru iubitorii de natura si liniste. La rezervarea ecestui island hopping veti petrece 5 zile relaxante in Sainte Anne Island si veti avea la dispozitie suficient timp pt. a va bucura de facilitatile oferite de resort.

Bine de stiut:
Programele Island Hopping in Seychelles sunt disponibile si in variante de 14 zile/13 nopti si 15 zile/14 nopti (doar varianta de 12 zile/11 nopti pt. combinatia cu Silhouette Island sau Sainte Anne Island).

SERVICII INCLUSE:

  • Intampinare la aeroport
  • Transferuri si Island Hopping conform descrierii
  • Mese: MD, DP (doar in Paradise Sun Hotel si Constance Ephelia Seychelles) in hotelurile mentionate;
  • Transferuri: cu bus pe insulele Praslin si Mahe; cu Cat Cocos de la Mahe pana la Praslin si retur, de la Praslin la La Digue si retur; cu barca rapida intre Mahe si Silhouette Island si intre Mahe si Sainte Anne Island;
  • Asistenta asigurata de agentia partenera locala.

NU SUNT INCLUSE:

  • Tipsuri
  • Mesele suplimentare (care nu sunt incluse in program )

Cazare:

Mic dejun


Preturi si disponibilitate

Perioada:

Pret: 1023.00 EUR / 8 zile/ 7 nopti /Camera dubla

Doriti mai multe detalii?

Echipa noastra este disponibila 24/7 pentru a va raspunde la orice intrebare.

+(40)-21-253-1055
© 2015 | Politica de Confidentialitate
All Rights Reserved

FACEBOOK

Newsletter


Customer support
+(40)-21-253-1055
office@travel-partners.ro
Home | Despre | Vacante | Bilete de avion | Rent a car | Hot Deals | Contact


Creat de: realizare-site-uri.ro1