Cauta cazare
Booking.com€791.00Detalii
Luna de miere - Seychelles - DoubleTree by Hilton Seychelles-Allamanda Resort & Spa 5*


DoubleTree by Hilton Seychelles-Allamanda Resort & Spa 5* se afla pe coasta sudica a insulei intr-un frumos golf cu plaja cu nisip fin si stanci inpresionante, specifice Seychellului. Resortul este situat la 25 km de capitala Victoria si la 20 km de aeroportul Mahe.

€785.00Detalii
Luna de miere - Thailanda - Hotel Banyan Tree Phuket 5+*


Banyan Tree Phuket ofera o escapada tropicala de lux cu gama sa de restaurante rafinate premiate si serviciile complete de SPA. Vilele spatioase au piscine in aer liber cu hidromasaj, amplasate in gradini luxuriante. Decorate in stil thailandez, vilele au zone ample de relaxare ce dau spre piscina. Oaspetii pot profita de masajele de relaxare, precum si de terenurile de tenis si facilitatile de fitness oferite. 

€768.00Detalii
Luna de miere - Antigua - Cocos Hotel 4*


Antigua ?i Barbuda sunt dou? insule din arhipelagul Antilelor Mici din Marea Caraibelor, arhipelag care con?ine arhipelagul Guadeloupe la sud, Montserrat la sud-vest, Saint Kitts ?i Nevis la vest ?i Saint Barthélemy ?i Saint Martin la nord vest. 

€697.00Detalii
Luna de miere - Antigua - Hotel Blue Waters 5*


Hotelul Blue Waters 5* se intinde pe o suprafata de 17hectare de gradini tropicale. Hotelul dispune de 3 piscine, 2 plaje, 4 baruri si 3 restaurante a la carte.

€336.00Detalii
Luna de miere - Bali - Kamuela Villas & Suites Sanur 4*


Kamuela Villas & Suites Sanur 4* este situat in Seminyak si se afla la aproximativ 1km de centrul orasului si la 15km de aeroportul din Ngurah Rai.

€68.00Detalii
Grecia, Corfu - Grand Mediterraneo Resort & Spa 5*


Corfu este probabil cea mai cunoscuta dintre insulele grecesti, iar acesta este poate motivul pentru care multi turisti asociaza idee de concediu in Grecia cu o vacanta Corfu. Oricum ar fi, in timpul sezonului estival, turistii vin aici in vacanta Corfu cu miile pentru a se bucura de soare, de plajele fantastice, pentru a inota in apele curate si cristaline ale Marii Egee. 

€149.00Detalii
Jamaica - Hotel Secrets Wild Orchid Montego Bay 5*


Secrets Wild Orchid Montego Bay 5* dispune de facilitati exclusiviste: aici vei descoperi o destinatie in care luxul nelimitat este un stil de viata!

€136.00Detalii
Italia, Sicilia - Taormina - Grand Hotel Atlantis Bay 5*


Italia, stat European situat in sudul continentului, este una dintre prinicipalele atractii ale globului. Peninsula Italica este atat de cunoscuta si apreciata atat pentru arta si cultura sa, cat si pentru numeroasele atractii turistice. Doar Roma este vizitata anual de cateva milioane de turisti dornici sa viziteze Colosseumul, Pantheonul, si numeroase alte muzee. Muntii Apenini, din centrul Italiei, se reunesc cu Alpii, inchizand Italia in nord. Aceste culmi sunt foarte cautate, mai ales in timpul iernii, pentru practicarea sporturilor de iarna, pe cand vara, plajele se aglomereaza de turisti dornici sa se relaxeze pe tarmul Marii Mediterane. 

€542.00Detalii
Maldive - Anantara Kihavah Villas 6*


Complexul Anantara Kihavah Villas 5* se afla pe minunata insula Kihavah Huravalhi din Atolul Baa si dispune de un total de 78 de vile.

© 2015 | Politica de Confidentialitate
All Rights Reserved

FACEBOOK

Newsletter


Customer support
+(40)-21-253-1055
office@travel-partners.ro
Home | Despre | Vacante | Bilete de avion | Rent a car | Hot Deals | Contact


Creat de: realizare-site-uri.ro1